Телешко шкембе със свински крачета в гювече

27/04/2019
Приготвяне40 мин.
Готвене120 мин.
Общо160 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо351
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювечета

Начин на приготвяне

Сварете приготвеното телешко шкембе и крачетата в подсолена на вкус вода за четири и половина часа в обикновена или за час и половина в тенджера под налягане, след което обезкостете свински крачетата и ги нарежете на парчета заедно с шкембето.

Разпределете в 6 гювечета парчета шкембе, късчета от крачетата, кръгчета от наденицата и по 2-3 зърна черен пипер, залейте с бульона, който сте оцветили с червения пипер, запечете във фурната и поднесете ястието горещо с шарена туршия и люти чушки.

Професионален нож за месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионален нож за месо
18.90 лв.
Виж ››

Професионален нож за месо, с който ще приготвяте любимите си месни гозби за нула време! Ножът има удобна дръжка и силно острие, благодарение на които ще се превърнете в истински майстор. Понякога успехът на ястието зависи именно от начина на рязане на месото, точно затова ви съветваме да се застраховате с този професионален нож за месо.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар