Телешко шкембе със свински крачета в гювече

Емилия Янкулова
Емилия Янкулова
Новак
27/04/2019
Приготвяне40 мин.
Готвене120 мин.
Общо160 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо285
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете приготвеното телешко шкембе и крачетата в подсолена на вкус вода за четири и половина часа в обикновена или за час и половина в тенджера под налягане, след което обезкостете свински крачетата и ги нарежете на парчета заедно с шкембето.

Разпределете в 6 гювечета парчета шкембе, късчета от крачетата, кръгчета от наденицата и по 2-3 зърна черен пипер, залейте с бульона, който сте оцветили с червения пипер, запечете във фурната и поднесете ястието горещо с шарена туршия и люти чушки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар