Риба на скара с пресен лук и чесън

Риба на скара с пресен лук и чесън
18/04/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
"Любимата ви риба ще бъде неустоимо вкусна и много полезна, ако я приготвите по тази рецепта - на скара"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете и измийте рибата, посолете я отвътре и отвън, натрийте я с лимона, поръсете я с черен пипер и я оставете 15 мин. да престои.

Намажете с парченце сланина сгорещената скара и сложете рибата да се пече, след което я поставете в подходяща чиния и я разполовете, за да ѝ махнете гръбнака.

Нарежете на ситно магданоза, лука и чесъна, полейте с малко олио и сока от половин лимон, поръсете с черен пипер, объркайте много добре и изсипете сместа върху печената риба.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: