Агнешка курбан чорба

16/04/2019
Приготвяне40 мин.
Готвене70 мин.
Общо110 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 262
  • Преглеждания за месеца138
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте приготвеното агнешко месо, нарежете го на парчета, посолете го и го сложете да се свари, като отстранявате пяната с решетъчна лъжица.

Изпържете ситно нарязания лук в олиото, прибавете доматеното пюре и червения пипер, разбъркайте и разредете с малко бульон.

Сипете запръжката в чорбата, добавете нарязаните на кубчета картофи, паприкаш, накълцаните чушлета и ориза.

Накрая във врящата агнешка чорба налейте разбитите яйца и бъркайте, за да се сварят на конци, и поръсете със ситно нарязания джоджен.

Вкусна и питателна курбан чорба - опитайте!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар