Пържени пилешки дробчета с лук

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
427
1k
893
263
5
12/04/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 480
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бирени Мезета

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се срязват на две или се оставят цели. Измиват се добре и поръсваме със сол и черен пипер. Оставя се на хладно за 1 часа.

Изважда се и всяко парче се овалва в брашно. Загрява се олио в тиган и запържваме лук, нарязан на полумесеци.

Добавят се пилешките дробчета и пържим от двете страни до златисто, без да се препържва.

Поднасяме поръсени с нарязан ситно магданоз!

Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.
23.00 лв.
14.99 лв.
Виж ››

Няма да излезете от кухнята, когато тиганът с каменно покритие попадне в нея. Готвенето на всякакви ястие е по-здравословно, лесно и вкусно. Дълбокият тиган има и термоизолираща дълга дръжка за още по-голям комфорт при употреба.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар