Пържени пилешки дробчета с лук

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
390
5
169
4
12/04/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 574
  • Преглеждания за месеца126
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се срязват на две или се оставят цели. Измиват се добре и поръсваме със сол и черен пипер. Оставя се на хладно за 1 часа.

Изважда се и всяко парче се овалва в брашно. Загрява се олио в тиган и запържваме лук, нарязан на полумесеци.

Добавят се пилешките дробчета и пържим от двете страни до златисто, без да се препържва.

Поднасяме поръсени с нарязан ситно магданоз!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар