Пържени пилешки дробчета с лук

12/04/2019
ВИОЛЕТА МАТЕВА
отВИОЛЕТА МАТЕВАЕксперт39051693
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо331
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се срязват на две или се оставят цели. Измиват се добре и поръсваме със сол и черен пипер. Оставя се на хладно за 1 часа.

Изважда се и всяко парче се овалва в брашно. Загрява се олио в тиган и запържваме лук, нарязан на полумесеци.

Добавят се пилешките дробчета и пържим от двете страни до златисто, без да се препържва.

Поднасяме поръсени с нарязан ситно магданоз! [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар