Доматена мусака без заливка

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
158
12/06/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене65 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо205
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на филийки, морковите на колелца, а месото на хапки. Задушават се в мазнината.

Последователно се прибавят нарязаните на ивички камби, разделеният на розички карфиол, зеленият фасул, който предварително е бланширан, пащърнакът, нарязан на кубчета.

Като поомекнат зеленчуците, се местят в тавичка. Добавят червеният пипер и 1 чаша топла вода. Ястието се разбърква и се покрива с обелените и нарязани на филийки домати.

Запича във фурната до извиране на водата. Когато стане готово, се поръсва с магданоз.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар