Доматена мусака без заливка

12/06/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак582
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене65 мин.
  • Общо95 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо65
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на филийки, морковите на колелца, а месото на хапки. Задушават се в мазнината.

Последователно се прибавят нарязаните на ивички камби, разделеният на розички карфиол, зеленият фасул, който предварително е бланширан, пащърнакът, нарязан на кубчета.

Като поомекнат зеленчуците, се местят в тавичка. Добавят червеният пипер и 1 чаша топла вода. Ястието се разбърква и се покрива с обелените и нарязани на филийки домати.

Запича във фурната до извиране на водата. Когато стане готово, се поръсва с магданоз.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар