Бургер с пилешки шницел

12/06/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо65
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматът се нарязва на кръгчета, марулята и чушката на ивици, а половината глава лук – на лулички. Топеното сирене се размачква.

Каймата се смесва с другата половина от лука, нарязан на ситно, с яйцето и сиренето, посолява се и се поръсва с черен пипер. От приготвената смес се оформят четири шницела и се изпържват от двете страни.

Киселото мляко се разбърква с магданоза и счукания чесън, за да се получи млечен сос.

Питките се затоплят, разрязват се по средата и се пълнят по малко от марулята, чушката, лука и домата.

Между тях се поставя шницелът. Накрая вътрешността на сандвича се полива с млечния сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар