Начин на приготвяне
Нарязваме си на хапки свинското месо. Поставяме го в съд и поръсваме със соевия сос, част от черния пипер и оставяме настрана.
Измиваме си тиквичките и нарязваме на кубчета.
Поставяме си тигана на котлона заедно с олиото. Изчакваме да се загрее и поставяме месото. Запържваме за около 10 минути и отстраняваме.
В тигана поставяме нарязания на ситно лук, измития ориз, тиквичките, както и граха.
Прибавяме зеленчуковата пикантина, разбъркваме и добавяме 3. 5 ч.ч топла вода. Премахваме от котлона.
В съд изсипваме готовата смес и прибавяме месото.
Поставяме във фурната и печем до готовност. Поднасяме ястието поръсено с черен пипер.