Бърза вечеря с яйца и кашкавал

Мария СимоваМария СимоваГуру114658108114
04/04/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 826
  • Преглеждания за месеца226
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • салам - 300 г Камчия, мек
  • кашкавал - 200 г
  • яйца - 6 бр.
  • масло - за намазване на тавичката
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • чубрица - на вкус
  • червен пипер - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете салама на филийки с дебелина около 1 см и нарежете всяка филийка на 4 парчета. Намажете малка тава с масло и наредете парчетата салам, едно до друго.

Нарежете кашкавала на тънки филийки и подредете върху салама, поръсете с черен пипер и чубрица на вкус.

Поставете тавата в предварително загрята фурна и запечете, докато кашкавалът омекне напълно.

Извадете тавата и чукнете яйцата върху кашкавала, поръсете със сол, черен и червен пипер на вкус.

Върнете тавата във фурната и печете до готовност на яйцата.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар