Задушени калмари с вино и зеленчуци

11/06/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете измитите и нарязани калмари със ситно нарязания лук, докато омекнат.

Залейте ги с виното, прибавете нарязаните домати, чесън, морков и целина, солта, черния пипер и водата и задушавайте 45-50 мин.

Поднесете калмарите с чаша леденостудено узо. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар