Пилешка каша

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
1k
795
239
4
03/04/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 272
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се нарязва на парчета, посолява се и се сварява във вряща вода. Обезкостява се и накъсваме на парчета.

В мазнината се задушават ситно нарязаните лук и морков, а след това се запържва до златисто оцветяване брашното.

Прибавя се червения пипер и се налива по малко бульон от пилето, докато се получи рядка каша.

След като заври кашата, се прибавя месото.

Вари се още няколко минути, като често се разбърква, за да не загори. Сервира се с клонка магданоз и щипка черен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар