Гъби каша

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921358
Гъби каша1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Стоплете се вкъщи с една ароматна и още по-вкусна гъбена кашичка"

Необходими продукти

  • гъби - 400 г
  • лук - 1 глава, малка
  • брашно - 4 с.л.
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз - или копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в сгорещена мазнина брашното, докато си смени цвета. Разредете с бульон от сварените гъби, така че да се получи гъста и гладка каша. Бъркайте непрекъснато.

Добавете задушения или запържен в масло лук и сварените гъби. Овкусете ястието със сол и черен пипер. Поднесете ястието от гъби каша с накълцан магданоз.

Рейтинг

4.2
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

илина соколова
илина соколова
супер
08.10.2013 18:25