Пържен шаран с галета

01/04/2019
"Вярваме, че най-хубавият шаран е пърженият и спорове по този въпрос не може да има"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо442
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме шарана и го нарязваме на порции.

В съд разбиваме белтъците на сняг, като към тях добавяме бирата и останалите съставки.

На котлона поставяме тиган с олио и изчакваме да се загрее добре.

Всяко едно парче риба потапяме в сместа и поставяме в тигана.

Пържим и от двете страни.

Поднасяме нашия пържен шаран с подходяща гарнитура за риба.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар