Гарнитура от задушен лапад

27/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо285
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • лапад - 250 г
  • магданоз - 1/2 вр.
  • масло - 1 с.л. краве
  • лимонов сок - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете в маслото почистения, измит и нарязан на едро лапад (ако е бран или купен преди няколко дни, добавете малко вода).

Когато лападът омекне, го подправете със ситно нарязания магданоз, солта, черния пипер и лимоновия сок и го поднесете като гарнитура за печено месо.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар