Карфиол с варени яйца на фурна

18/03/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо281
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • карфиол - 1 глава, сварен
  • яйца - 3 бр. твърдо сварени
  • галета - 1 ч.ч.
  • масло - 1 пакетче, краве
  • магданоз - 1/2 връзка
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наредете в намаслена тавичка сварените розички карфиол и ги полейте с леко запържената в половината масло галета.

Прибавете нарязаните на парченца яйца и поръсете с черния пипер, солта и ситно нарязания магданоз.

Залейте с останалото разтопено масло и печете в умерена фурна 10 мин.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар