Свински ребра с пипер

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k710
Свински ребра с пипер
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 2
27/02/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • свински ребра - 500 г
  • мед - 50 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чесън - 1 - 2 скилидки
  • соев сос - 2 с.л.
  • бяло вино - 50 мл
  • вода - 50 мл
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се нарязва на дребно. Прави се марината за ребра. Смесва се медът, соевият сос, бялото вино, чесънът и водата.

В тази марината се накисват ребърцата. Оставят се да престоят няколко часа. След това се отцеждат, посоляват се и се поръсват обилно с черен и червен пипер.

В нагорещен тиган се сипва малко олио и ребърцата се запържват до полуготовност. След това се преместват в тавичка и се запичат във фурна до готовност.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: