Задушени зеленчуци на тиган

26/02/2019
"Бързо и вкусно - перфектните задушени зеленчуци на тиган, които да хапнете така или поднесете като гарнитура към пържолка "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 877
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган загрейте олиото и задушете до омекване нарязания на едро лук и наситнения чесън.

Прибавете нарязаните чушки и патладжан и задушавайте още 5 мин.

Добавете нарязаните тиквички, доматите заедно със сока, мащерката, захарта, черния пипер и солта.

Залейте с бульона и задушавайте 10-ина минути.

Поднесете ястието, поръсено с настъргания кашкавал и ситно нарязания магданоз.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар