ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Агнешки ребра със сос

Агнешки ребра със сос

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
697
1k
201
Агнешки ребра със сос
25/02/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Приготвените агнешки ребърца се нарязват на едри парчета и се изпържват в сгорещената мазнина. Изваждат се и се посоляват.

В същата мазнина се запържват брашното и доматеното пюре. Добавят се подправките и оцетът.

Чесънът се нарязва на едро и също се слага в соса.

Добавят се гореща вода и запържените ребърца. Всичко се оставя да къкри на тих огън.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: