Агнешки ребра със сос

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
25/02/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо510
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвените агнешки ребърца се нарязват на едри парчета и се изпържват в сгорещената мазнина. Изваждат се и се посоляват.

В същата мазнина се запържват брашното и доматеното пюре. Добавят се подправките и оцетът.

Чесънът се нарязва на едро и също се слага в соса.

Добавят се гореща вода и запържените ребърца. Всичко се оставя да къкри на тих огън.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар