Начин на приготвяне
Смесете каймата със солта, черния и лютия пипер, ситно нарязания лук, джинджифила и вермута и оставете да постои.
Разбъркайте 5 с.л. брашно, гриса и яйцата с малко сол и вода до получаване на гъсто палачинково тесто.
В голям тиган сгорещете олиото и изпържете палачинки.
Върху всяка разстелете част от каймата и навийте рула, като краищата им залепете с тесто от останалото брашно и вода.
Запечете ги във фурна или ги изпържете в тиган до златисто и нарежете всяка палачинка на 2 парчета.
Пригответе сос от счукания чесън, соевия сос, водата и ситно нарязания лук и магданоз.
Поднесете палачинките в плато за сервиране с купичка сос и паничка със смес от сол и черен пипер.