Мезе от паниран праз

09/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо164
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрязва се бялата част на праза и се вари десетина минути в посолена вода.

Отцежда се и се нарязва на парчета.

Овалват се в брашно, разбито яйце и след това в галета.

Пържат се в маслена баня от силно сгрятото растително масло.

Наръсват се с черен пипер и магданоз.

Панираният праз се поднася с кетчуп или сос по избор.

Чудесно бирено мезе е!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар