ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пържоли»Обезкостени пилешки бутчета с гъби и топено сирене

Обезкостени пилешки бутчета с гъби и топено сирене

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
8583k6k1k4
Обезкостени пилешки бутчета с гъби и топено сирене
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 6
03/02/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
"Желаем страхотен апетит с пилешките бутчета с гъби и топено сирене"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Обезкостяваме си бутчетата. Поставяме ги в тавичка, която предварително сме намазали с маслото. Подреждаме ги и поръсваме с подправките.

Оставяме да престоят така за около 30 минути, след което поставяме пилешките пържоли във фурната за около 10-15 минути.

Нарязваме си гъбите и след като премине времето, вадим пържолките и поставяме отгоре нарязаните гъби.

Отново поставяме във фурната и печем до готовност.

Отново вадим поставяме топеното сирене и запичаме.

Поднасяме обезкостените пилешки бутчета с гъби и топено сирене топли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: