Манджа от кокошка с лук

30/01/2019
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо163
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • кокошка - 1 бр. средна
  • зелен фасул - 2 шепи
  • лук - 1.1 кг червен, кромид
  • джоджен - 1 връзка
  • олио - 1 к.ч.
  • червен пипер - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на порции почистената кокошка и ги запържете в олиото.

Добавете червения и черния пипер и налейте вода, колкото да покрие месото.

Когато манджата заври, сипете почистения, измит и ситно нарязан лук. Направете същото и със зеления фасул.

Намалете котлона и я оставете да ври, докато остане на мазнина.

Преди да поднесете готовата пилешка яхния, поръсете порциите със ситно нарязания джоджен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар