Домашни солети по рецепта на Бон Апети

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
690
2k
5k
363
4
29/01/2019
Приготвяне60 мин.
Готвене15 мин.
Общо75 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 073
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата. Към киселото мляко прибавяме содата, капките оцет и го разбъркваме, след което прибавяме към сместа.

Настъргваме сиренето и него също прибавяме, както и солта. Преди да добавим и маслото, първо го разтопяваме на водна баня. Последно прибавяме и брашното.

Замесваме меко тесто от което правим малки топки. Всяка топка разточваме с ръце върху масата.

В тавата, застлана с хартия за печене, нареждаме солетите и печем в предварително загрята на 250-300 градуса фурна.

Изискана стъклена фруктиера Tandis - 26 см-16%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Изискана стъклена фруктиера Tandis - 26 см
7.50 лв.
6.30 лв.
Виж ››

Чудесен аксесоар, стилен подарък или просто практична стъклена фруктиера - изборът оставяме на вас, ние гарантираме за качеството.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар