Пълнени пилешки бутчета на фурна

24/01/2019
Йозлям Кадирова
отЙозлям КадироваКопирайтър21532592
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо388
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостете пилешките бутчета.

Оставете ги за 20 минути в бира, а след това ги осолете и оставете настрани.

За да приготвите плънката нарежете лука на ситно и запържете заедно с дробчетата.

Добавете ориза и 1 ч.ч. вода, оставете да набъбне и да пoeмe водата, и смъкнете от котлона.

Напълнете обезкостените бутчета с плънката и зашийте (можете да използвате клечки за зъби, но вероятността плънката да излезе е голяма).

Изпечете на 180 градуса фурна до готовност и до желан загар. Поднесете готовото печено пиле с подходяща салата.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар