Пълнени пилешки бутчета на фурна

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
181
2
24/01/2019
"Каква е тайната на апетитните пълнени пилешки бутчета - разберете по-долу "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо939
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостете пилешките бутчета.

Оставете ги за 20 минути в бира, а след това ги осолете и оставете настрани.

За да приготвите плънката нарежете лука на ситно и запържете заедно с дробчетата.

Добавете ориза и 1 ч.ч. вода, оставете да набъбне и да пoeмe водата, и смъкнете от котлона.

Напълнете обезкостените бутчета с плънката и зашийте (можете да използвате клечки за зъби, но вероятността плънката да излезе е голяма).

Изпечете на 180 градуса фурна до готовност и до желан загар. Поднесете готовото печено пиле с подходяща салата.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар