Пилешко филе с праз и заквасена сметана на тиган

12/01/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваНовак30820136
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо250
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и нарязваме праза на колелца. Месото измиваме и нарязваме на кубчета.

Поставяме го в съд и към него прибавяме соевия сос, солта и черния пипер. Оставяме така да се маринова за около час.

На котлона поставяме тигана с олиото и го загряваме. Прибавяме праза, а след това и пилешкото.

Пържим до златисто след което прибавяме заквасената сметана и разбъркваме. Сервираме още топло.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар