Телешки гювеч с тиква и ряпа

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
154
21/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо138
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме тиквата и ряпата и ги нарязваме на кубчета. Нарязваме месото на порции, посоляваме го и подправяме с черен пипер.

В огнеупорен съд /гювеч/ с капак слагаме зеленчуците, месото, накълцания чесън и магданоз и розмарин. Поливаме с олиото и захлупваме плътно.

Печем 30 минути на 250 градуса на фурната. След това я изключваме, но оставяме ястието от задушено телешко в нея да поври.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар