Бобена яхния с джолан

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
198
Бобена яхния с джолан
Снимка: Зорица
26/03/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви250 мин.
Общо270 мин.
Порции4
"Съчетайте две от любимите си ястия - и вие ли получихте Бобена яхния с джолан"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

От вечерта накисваме фасула в студена вода.

На другия ден го измиваме и поставяме в дълбока тенджера заедно с джолана, нарязаните на парчета сланина и наденица, ситно нарязан лук, обелените скилидки чесън, размитото във вода доматено пюре, ситно нарязания магданоз и сол.

Наливаме вода до 3 – 4 см над продуктите, похлупваме тенджерата с капак, замазваме го с тесто и варим ястието 3 – 4 часа.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: