Бобена яхния с джолан

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
154
26/03/2019
"Съчетайте две от любимите си ястия - и вие ли получихте Бобена яхния с джолан"
Приготвяне20 мин.
Готвене250 мин.
Общо270 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо245
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От вечерта накисваме фасула в студена вода.

На другия ден го измиваме и поставяме в дълбока тенджера заедно с джолана, нарязаните на парчета сланина и наденица, ситно нарязан лук, обелените скилидки чесън, размитото във вода доматено пюре, ситно нарязания магданоз и сол.

Наливаме вода до 3 – 4 см над продуктите, похлупваме тенджерата с капак, замазваме го с тесто и варим ястието 3 – 4 часа.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар