Пъстърва с картофи

20/03/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак397
  • Приготвяне35 мин.
  • Готвене70 мин.
  • Общо105 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо95
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите за плънката се задушават в маслото и малко вода. Добавя се сметаната и се изчаква да се сгъсти.

Рибата се почиства, изважда се гръбната кост, разтварят се двете ѝ половини и се поръсват със сол, пипер лимонов сок.

Поставя се в тавичка с вътрешността нагоре и се покрива с плънката. Запича се.

Картофите се задушават с масло и олио, добавят се копър, магданоз и чесън, и всичко се изсипва около готовата пълнена риба.

Ястието от печена риба се украсява с две резенчета лимон.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар