Пъстърва с картофи

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
184
20/03/2019
Приготвяне35 мин.
Готвене70 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо469
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите за плънката се задушават в маслото и малко вода. Добавя се сметаната и се изчаква да се сгъсти.

Рибата се почиства, изважда се гръбната кост, разтварят се двете ѝ половини и се поръсват със сол, пипер лимонов сок.

Поставя се в тавичка с вътрешността нагоре и се покрива с плънката. Запича се.

Картофите се задушават с масло и олио, добавят се копър, магданоз и чесън, и всичко се изсипва около готовата пълнена риба.

Ястието от печена риба се украсява с две резенчета лимон.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар