Селска пача

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
23/01/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 862
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • телешки крака - 1 кг
  • свинско месо - 0. 5 кг крака, уши, опашки
  • прясно мляко - 200 мл
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 3 с.л.
  • черен пипер
  • оцет
  • чесън - 4 скилидки
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме месните продукти, измиваме и слагаме в тенджера. Заливаме ги със студена вода и сваряваме.

Отделяме месото от костите и го нарязваме на дребно. Прецеждаме бульона и към него прибавяме нарязаното месо.

Правим застройка от прясното мляко, яйцето и брашното и добавяме след няколко минути.

Подправяме със сол, черен пипер, счукан чесън и оцет. Оставяме пачата на студено да се охлади.

Красива емайлирана тенджера 7.5 литра-7%
Приготвяй си тази рецепта с:
Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
30.00 лв.
27.99 лв.
Виж ››

Голяма и красива емайлирана тенджера, която ще се сприятели с кухнята ви за миг! Позволява приготвяне на обемно количество храна. Поддържа се лесно. Тенджерата е с вместимост 7.5 л, а дръжките и капакът създават допълнително удобство при употреба.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар