Салата от зрял фасул по воденичарски

Янка Горанова
Янка Горанова
Новак
26/02/2019
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо100
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • зрял боб - 1 ½ ч.ч. сварен
  • лук - 2 глави
  • лютеница - 1 к.ч
  • чесън - 5 - 6 скилидки
  • олио - 3 с.л
  • оцет - 2 с.л
  • маслини - 10 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварения фасул пасираме ръчно или с миксер, смесваме го със ситно нарязания лук, счукания чесън, сол, лютеницата и част от олиото и оцета.

Оформяме от сместа купчинки в чинията, в която ще сервираме, поръсваме с останалата част от олиото и оцета.

Украсяваме бобената салата с маслините.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар