Панирани заешки хапки

02/01/2019
Приготвяне50 мин.
Готвене200 мин.
Общо250 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо481
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме добре заешкото месо, обезкостяваме го и нарязваме на парченца с големина по наш избор. Поливаме хапките със соев сос, поръсваме с къри, сол и черен пипер и оставяме в хладилник за 1 час.

Панираме хапките, като ги топим последователно в галета и разбити яйца – ако искаме панировката да стане по-хрупкава – топим 2 пъти, важно е топването в яйцата да бъде последователно.

Изпържваме ги в обилно количество олио, силно сгорещено, до златисто. Сервираме готовите Панирани заешки хапки с резенче лимон и стръкчета магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар