Празнични мезета

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
1k
795
243
4
31/12/2018
"Нито един празник не минава без плато мезета на трапезата - колкото повече, толкова по-добре "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо366
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шпеков салам се нарязва на тънки кръгчета, луканка на тънки парченца, пастърмата също се нарязва на едро.

Всички колбаси се нареждат върху кръгла дъска.

От кашкавала с къдрав нож се нарязват триъгълничета или друга форма и нареждаме върху дъската.

В средата се оформя цвете от ленти шунка, украсява се с клонки свеж копър и сервираме на трапезата.

Весел празник и Наздраве!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар