Празнични мезета

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
427
1k
893
263
5
31/12/2018
"Нито един празник не минава без плато мезета на трапезата - колкото повече, толкова по-добре "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо417
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Мезета

Начин на приготвяне

Шпеков салам се нарязва на тънки кръгчета, луканка на тънки парченца, пастърмата също се нарязва на едро.

Всички колбаси се нареждат върху кръгла дъска.

От кашкавала с къдрав нож се нарязват триъгълничета или друга форма и нареждаме върху дъската.

В средата се оформя цвете от ленти шунка, украсява се с клонки свеж копър и сервираме на трапезата.

Весел празник и Наздраве!

Практична перфорирана дъска за рязане 27 см-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
6.49 лв.
5.49 лв.
Виж ››

Едно от най-необходимите кухненски пособия е дъската за рязане. Изберете нашата, за да получите удобство, качество и комфорт. Дъската за рязане е перфорирана за по-лесно отстраняване на излишните течности при обработването на продуктите.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар