Празнични мезета

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВАЕксперт39051694
31/12/2018
"Нито един празник не минава без плато мезета на трапезата - колкото повече, толкова по-добре "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо156
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шпеков салам се нарязва на тънки кръгчета, луканка на тънки парченца, пастърмата също се нарязва на едро.

Всички колбаси се нареждат върху кръгла дъска.

От кашкавала с къдрав нож се нарязват триъгълничета или друга форма и нареждаме върху дъската.

В средата се оформя цвете от ленти шунка, украсява се с клонки свеж копър и сервираме на трапезата.

Весел празник и Наздраве!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар