Начин на приготвяне
Месото се нарязва на хапки и се запържва за кратко.
Към него се прибавя малко сол, черен пипер се налива червеното вино. Месото се готви още 3-4 минути и се прехвърля в Крок пота заедно със соса от пърженето.
Картофите се обелват и нарязват на средно големи парчета. Объркват се с още малко сол и се разпределят върху месото.
Лукът, морковът и чушките се почистват, нарязват и нареждат върху картофите. Прибавят се нарязаните консервирани домати, бамята, червения пипер и царевичното брашно.
Зеленчуците се объркват леко (без месото), прибавя се още малко олио, дафинов лист и няколко листа калоферче.
Съдът се похлупва и включва да се готви на || степен за 4 часа. Поднесете свинското със зеленчуци топло.