Чеснова разядка

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
390
5
169
4
27/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 590
  • Преглеждания за месеца203
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват, обелваме и ги рендосваме на едро ренде в купа.

Добавя се кашкавал, също настърган, натрошено сирене, скилидки чесън, киселото мляко и изброените подправки.

С вилица всичко се разбърква добре, накрая прибавяме магданоз и копър ситно нарязани.

Охлажда се леко, но може да се сервира и веднага гарнирана с маслинки. Чудесна разядка!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар