Рулца от херинга

27/06/2019
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо30
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяне на маринова херинга: Херингите се изчистват, като се оставя кожата им. Нарязват се на ивички и се накисват за 2-3 седмици в марината, приготвена от морска сол, оцет и олио.

След като се извади рибата, се изстисква, полива се с лимон и олио и така се съхранява в хладилник.

За по-лесно може да се използва готова херинга. Тя се нарежда в средата на чиния.

Върху нея се нарежда плънка, приготвена от изброените съставки, нарязани ситно. Рибата се навива на охлюв и се прикрепва с клечки за зъби.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар