Най-вкусният пържен шаран

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
700
2k
5k
407
4
11/12/2018
"Най-вкусният пържен шаран се приготвя по-лесно, отколкото предполагате"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 699
  • Преглеждания за месеца1392
  • Преглеждания за седмицата57
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме рибата и нарязваме шарана на порции.

Задължително осоляваме всяко едно парче и посипваме с прясно изцедения сок от лимона.

Оставяме шарана да престои не повече от 20 минути.

Премахваме и овалваме в брашното, в което сме поставили малко сол.

Поставяме тиган с олио на котлона и след загряването поставяме всяко парче и пържим от двете страни.

Поднасяме, пържената риба, докато е топла.

Дълбок тиган с каменно покритие 22 см.-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 22 см.
19.00 лв.
14.63 лв.
Виж ››

От тиган с каменно покритие се нуждае всеки котлон - не го лишавайте от възможността да приготви вкусни гозби за вас и вашето семейство. Дълбок, голям, с удобна топлоизолираща дръжка. Тиганът е с незалепващо покритие и насърчава здравословното хранене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар