Най-вкусният пържен шаран

11/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 009
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме рибата и нарязваме шарана на порции.

Задължително осоляваме всяко едно парче и посипваме с прясно изцедения сок от лимона.

Оставяме шарана да престои не повече от 20 минути.

Премахваме и овалваме в брашното, в което сме поставили малко сол.

Поставяме тиган с олио на котлона и след загряването поставяме всяко парче и пържим от двете страни.

Поднасяме, пържената риба, докато е топла.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар