Пуйка по гръцки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k11k
Пуйка по гръцки
19/06/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
150 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
330 мин.
"Ароматна и вкусна пуйка, приготвена в най-добрите традиции на Средиземноморската кухня"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Малка пуйка се натрива с черен пипер, сол и чубрица, престоява 2 - 3 ч на хлад.

Пълни се със смес от запържени глава наситнен лук и каймата, ориза, водата, наситнените сливи и киселите ябълки на кубчета, леко сварени, сол, черен пипер и печените и наситнени кестена, зашива се.

Пуйката се пече 4 - 5 ч на слаба фурна с периодично подмазване и заливане.

Рейтинг

4.5
54
44
30
20
10
Дай твоята оценка: