Телешко със сусам

12/10/2011
Валя
отВаляНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо110 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 195
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете масло в голяма тенджера, прибавете нарязаният морков и 6 малки главички лук, нарязани на колелца и задушете до златисто.

Прибавете нарязаното на късове 1 кг. телешко месо, запържете го, посолете. Залейте с 2 чаши бяло вино и задушавайте на тих огън 1 час.

Добавете оризът заедно с 1 чаша вряла вода и варете още 15 мин.

Прибавете изцедения грах и царевица и доварете на тих огън.

Поднесете с поръсен сусам.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

тихомир
тихомир
07.01.2013 21:40
Пак непълно или неточно!Веднъж посолено ястие кат се добави ориз за 15 минути наполвина ще уври!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв