Запечено козе сирене

АнабелАнабел
Ветеран
562
2k
1k
242
06/12/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 962
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на тавичка или съда, в който ще се пече сиренето, се капва малко зехтин.

От сиренето се реже плочка или шайба и се слага в намазнената тавичка.

Сиренето се поръсва с червен пипер и още малко зехтин.

Доматът се нарязва също на шайби, които се нареждат върху и отстрани на козето сирене.

Слага се да се във фурната и се запича на 200 градуса, докато омекне, а ръбчетата на домата започнат да покафеняват.

Печеното сирене се консумира още докато е топло и е идеално мезе за червено вино.

Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см
24.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Елегантен бамбуков поднос за сервиране на вкусни ордьоври и аперитиви - гостите ви ще го оценят високо

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар