Варен свински език в тенджера под налягане

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
691
2k
5k
364
4
05/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 613
  • Преглеждания за месеца102
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре телешкия език, поръсваме със сол и черен пипер.

В тенджера под налягане поставяме всички продукти и езика.

Затваряме с капака и поставяме на котлона да ври за около 50 минути.

След като изтече това време, отваряме тенджерата, изваждаме езика и нарязваме на филийки.

Подреждаме парчетата език и отгоре поръсваме с шарената сол пожелание. Получава се чудно мезе за бира!

Комплект красиви стъклени чинии 6 бр - 19см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект красиви стъклени чинии 6 бр - 19см
9.99 лв.
Виж ››

Посрещнете гостите си със стил и с комплект красиви стъклени чинии за сервиране.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар