Варен свински език в тенджера под налягане

05/12/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваНовак12817885
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо52
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре телешкия език, поръсваме със сол и черен пипер.

В тенджера под налягане поставяме всички продукти и езика.

Затваряме с капака и поставяме на котлона да ври за около 50 минути.

След като изтече това време, отваряме тенджерата, изваждаме езика и нарязваме на филийки.

Подреждаме парчетата език и отгоре поръсваме с шарената сол пожелание. Получава се чудно мезе за бира!подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар