Начин на приготвяне
Обелваме картофите и ги мием. Нарязваме на ситни кубченца. В тиган с дебело дъно сипваме олиото и го загряваме. Изсипваме картофите и ги пържим, докато хванат златиста коричка.
Овкусяваме със соевия сос. Прибавяме телешка пастърма и разбъркваме. Чукваме внимателно всяко яйце и ги слагаме в тигана, без да бъркаме.
Подреждаме кашкавалчетата и слагаме капак на тигана, и на бавен котлон задушаваме за 5 минути. Измиваме доматчетата и салата за украсата.
Разрязваме доматчетата на четири, без да стигаме до край, и подреждаме листата на салата в чиния. Слагаме внимателно омлета и поръсваме с шарена сол. Декорираме с доматчетата и сервираме нашия Омлет с картофи и пастърма, още докато е топъл!