Рибени бухти

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
184
08/12/2018
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо138
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • риба - 500 г филе
  • лук - 1 глава
  • яйца - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • олио - пържене
  • брашно - за овалване
* мерки и количества
Рибни Кюфтета

Начин на приготвяне

Смиламе рибеното филе в месомелачката. В сгорещено олио изпържваме нарязаната на ситно глава лук, изцеждаме я и смесваме с филето.

Към тази смес добавяме яйцето, сол и черен пипер на вкус, всичко объркваме добре. Оформяме получената кайма на топки като за рибни кюфтета. Овалваме ги в брашно и пържим в сгорещеното олио.

Сервираме готовите Рибени бухти със свежа салата според сезона.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар