Рибени бухти

08/12/2018
  • Приготвяне60 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо100 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо90
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • риба - 500 г филе
  • лук - 1 глава
  • яйца - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • олио - пържене
  • брашно - за овалване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе рибеното филе в месомелачката. В сгорещено олио изпържваме нарязаната на ситно глава лук, изцеждаме я и смесваме с филето.

Към тази смес добавяме яйцето, сол и черен пипер на вкус, всичко объркваме добре. Оформяме получената кайма на топки като за рибни кюфтета. Овалваме ги в брашно и пържим в сгорещеното олио.

Сервираме готовите Рибени бухти със свежа салата според сезона.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар