Овесен кисел

25/02/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо93
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете брашното в тенджера, залейте с топла вода и разбъркайте хубаво, за да няма бучки.

Оставете сместа да бухне за 6 до 8 часа или по-добре цяла нощ.

Прецедете, добавете меда, посолете и варете, докато се сгъсти, като бъркате непрекъснато.

Сипете кисела в купички, оставете да се желира и го поднесете със студено мляко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар