Начин на приготвяне
Издълбайте кочана и варете в подсолена вода зелката, докато напълно омекне.
Запържете в маслото настъргания лук, добавете каймата и бъркайте, докато тя стане на трохи, сипете бульона, разбъркайте и махнете от котлона.
Разбийте яйцата с млякото и ги смесете с лука и каймата.
Сложете в намаслена тава сварената зелка, разтворете внимателно листата ѝ и между тях разпределете готовата плънка.
Притиснете зелката, така че да ѝ придадете първоначалната форма, посипете я с галетата и я запечете в умерена фурна до зачервяване
В загрято масло разбъркайте брашното и добавете постепенно топлия бульон.
След като течността кипне, посолете и я смесете със сметаната.
Залейте с готовия сос порциите със зелето, когато сервирате.