Маслени пилешки рулета

12/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо206
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата се изтъняват с остър нож и ако се наложи, леко се начукват, за да се оформят на правоъгълник. Поставят се върху алуминиево фолио, намазано с олио.

Месото се осолява, поръсва се с червен и черен пипер. Отгоре се настъргва пушеното сирене, слага се половината масло и се завива на руло. Завива се с фолиото като бонбон и се слага в хладилник 1 час.

След това фолиото се маха и месото се намазва с червен пипер и останалото масло. Слага се в намаслена тавичка и се пече 30-40 минути.

Изваждат се маслените пилешки рулета, поръсват се с настърган кашкавал и се допичат до златисто.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар