Начин на приготвяне
Не пиша количеството, защото е относително.
Нарязваме кашкавала на малки хапки.
Корите за баница разтваряме и си вземаме лист, който разрязваме на 4, като първо прегъваме на две и режем, а след това двете половинки на още две.
Оформят се 4 равни парчета.
Всяко едно от тях намазваме с олио, като използваме четка. Поставяме в единия край по парче от кашкавала, като загръщаме и от двете страни, а после на руло.
В намазнена тавичка подреждаме хапките от кашкавала.
Правим си заливката в зависимост от кашкавала и големината на тавичката.
Аз си счупих 2 яйца и 150 мл прясно мляко, а тавичката ми е с диаметър 20 см.
Към тях добавяме 3 с.л сусам, като разбъркваме добре.
Поливаме отгоре и поставяме в затоплена фурната и печем до готовност.