ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Крехки свински гърди на фурна с мед и горчица

Крехки свински гърди на фурна с мед и горчица

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9033k7k2k6
Крехки свински гърди на фурна с мед и горчица
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 2
27/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2
"Ако се чудите как да приготвите апетитни и крехки свински гърди, опитайте с тази рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гърдите измиваме добре и подсушаваме.

В купичка смесваме водата, меда, горчицата, кимиона, черния пипер, червения пипер и солта.

Разбъркваме до получаване на еднородна смес.

Свинските гърди може да разделим всяко едно по отделно, а може и да ги оставите цели.

Гърдите поставяме в сместа и оставяме на страна за около час-два.

В тавичка, която сме намазнили предварително, подреждаме свинските ребърца и поставяме в предварително загрята фурна на 250 градуса за 40-50 минути.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: