Картофена манджа с червено вино

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
771
93
16/01/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо348
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прави се запръжка от маслото и брашното, което се разрежда с 1 12 чаени чаши студена вода и виното.

Кипва се, като постоянно се разбърква.

Посолява се на вкус и в соса се слагат да врят обелените и нарязани на едро картофи.

След около 25 мин. ястието е готово. Наръсваме манджата с черен пипер и магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар