Mоркови с бешамелов сос

30/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо93
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете във водата, в която сте добавили солта и захарта, измитите, почистени и нарязани на кръгчета моркови, докато омекнат.

Запържете в маслото брашното до златист цвят, разредете го с прясното мляко и бульона и бъркайте, докато се получи хомогенна смес.

Подправете соса със сол, захар и кимион.

Залейте прецедените моркови с бешамелов сос. Добавете пилешкото месо и поръсете с дребно нарязаните магданоз и копър.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар