Паприкаш от свинско на фурна

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15030
25/09/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо262
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бланширайте пиперките за няколко минути в подсолена вряща вода, за да можете да ги обелите по-лесно.

Разрежете ги и ги почистете от дръжките и семената. Наредете няколко от тях в намазана с мас тавичка.

Поръсете ги с малко разтопена мас, добавете отгоре колелца лук, следват пържолки от леко начуканото месо. Посолете и поръсете с червен пипер.

Върху месото сложете отново лук, почистени чушки, пържоли и така, докато свършат продуктите.

Най-отгоре трябва да завършите с чушки. Захлупете тавата с капак и сложете в умерено загрята фурна.

Печете 40 минути вкусния паприкаш, след което махнете капака и поръсете ястието с парчета масло и настъргания кашкавал.

Печете още 10-тина минути. Подходяща гарнитура за паприкаш със свинско е задушеният ориз с масло и чесън.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар