Картофите задължително трябва да са сварени от предния ден.
19.05.2014 19:54
20
7
Йовка
Аз слагам и малко сода за хляб
17.12.2013 18:31
14
6
Маргаритка
картофите трябва да са напълно изстинали след сваряването тогава се намачкват
07.10.2013 18:23
24
3
Диана
В кюфтетата се слагат жълтъците, а с белтъците се панират - не се разпръскват и стават с хрупкава коричка
02.09.2013 17:50
38
bibi
Аз пък ги овалвам в брашно и ги слагам в камерата за 10 минути преди да ги пържа...стават много стегнати и не се разпадат
14.08.2013 17:02
10
1
Диди
Аз не слагам брашно в сместа. Не слагам и лук. Но слагам сирене. И яйца също.
Панирам с царевично брашно и яйце.
Варя картофите и докато са горещи слагам сиренето и подправките.
Чакам да изстине и добавям яйцата.
Омесвам добре и пържа.
Правя сместа от предната вечер.
01.08.2013 21:37
17
1
липи
Вместо брашно в кюфтетата,сложете галета.Става по вкусно.
24.07.2013 22:32
8
1
SNEJI
АКО ИМ СЛОЖИТЕ МАЛКО СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ И ВМЕСТО КРОМИД ЛУК ПРЕСЕН СТАВАТ ОЩЕ ПО ВКУСНИ
21.07.2013 18:50
13
2
Мария
аз слагам в сместа сирене стават разкошни ,гарнирам с кисело мляко
21.07.2013 18:11
4
Кирилка Илчева
Има яйца и в сместа и в панировката.За панировката яйцата се разреждат с малко вода. Брашно също пише половин чаена чаша в сместа, а за панировката е отделно. Изглеждат много апетитни.
19.07.2013 14:26
6
Milica
Не разбрах за яйцата, освен за в сместа, отделно ще трябват и за панирането може би?
11.07.2013 13:10
1
1
Анонимен
Да, и за двете.?
12.01.2022 19:30
Radi
Не разбрах в сместа слагате ли брашно или то е само за панирането и 2 яйца се слагат вътре, а за отвън - за панирането?
Панирам с царевично брашно и яйце.
Варя картофите и докато са горещи слагам сиренето и подправките.
Чакам да изстине и добавям яйцата.
Омесвам добре и пържа.
Правя сместа от предната вечер.